tiistai 6. syyskuuta 2011

Vastustaa

Eilen alkoi uusi kausi soitinrakennuskurssilla ja suunnitelmissa oli tarkoitus oli saada aikaan vaikka mitä, mutta toisin kävi. Aika meni rupatellessa ja vuoroa opettajalta odotellessa, koska siellä oli uusi kurssiluokka. No käytiin siinä sitten suunnitelmaa läpi että mitä seuraavilla kerroilla tehdään ja tuli siinä puheeksi että nauhan päät pitäisi saada lyötyä alemmas, koska irvistivät jonkin verran.

Ei kun toimeen, tamppi kouraan ja menoksi. Tosin siellä ei ollut kuin rautaisia, jotka tahtovat vahingoittaa nauhoja. Kuparinen taikka alumiininen olisi ollut parempi, täytyy jostain katsella sellain tulevaisuuden varalle.



Tein kalikan jossa on radiuksen kaarevuus ja puristin sen osaltaan nauhan päälle, jotta nauha ei irtoaisi lyötäessä toiselta puolen. Nauhan pään pitäisi mennä kerta kopaisulla pohjaan, mutta näin ei käynyt, vaan osa nauhoista ponnahti ylös. Tästä hommasta ei oikein tullut mitään, nauhojen päät pitäisi saada niin alas ettei kieli mene väliin. Sovittiin opettajan kans että katotaan tätä ens kerralla kun on paremmin aikaa. Joten se siitä kerrasta sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti